Поради та рекомендації щодо модернізації карабіна AR-15 / М4 / М16

Система AR-15 не менш популярна, ніж автомат Калашникова. Більш того, на неї простіше підібрати відповідні аксесуари, що збільшують функціональність зброї в рази.

Одним з широко поширених предметів тюнінгу є обвіс, завдяки якому, боєць має можливість набагато точніше вражати ціль. Можна замовити обвіс на https://tacticool.net.ua/ інтернет-магазину Tacticool, який представляє аксесуари для зброї в широкому асортименті.

Щоб вибрати правильний обвіс, необхідно керуватися своїми особистими параметрами.

Проаналізуйте, стрільба з якого положення дається найскладніше і, за допомогою аксесуарів, доведіть це положення до максимального комфорту.

Особливу увагу звертайте на такі моменти:

  • форма цівки і його довжина. В цьому випадку можна спробувати скористатися прикладом з подщечником або підібрати прицільний райзер підходящої висоти;
  • можна використовувати більш товсту рукоятку, якщо вказівний палець бійця досить довгий і він відчуває незручності від його розташування на курку.

Розповідати про вдосконалення АР-15, М-4 або М-16 можна нескінченно довго. Найпопулярнішими предметами модернізації зазначених систем є підщічники і планка Пікатінні, які часто використовують снайпери в своїй роботі.

Правила вибору обважування для карабінів AR-15: що необхідно знати

Сучасні автомати зазнали значних змін і зараз вони більше нагадують конструктор або трансформер, так як є велика кількість способів підвищити їх функціональність за рахунок аксесуарів.

Турецька компанія DLG Tactical протягом тривалого часу виробляє якісні та функціональні обважування, найпопулярнішими з яких є:

  • рукоятка управління вогнем-це бюджетний і досить функціональний аксесуар. Він покращує якість стрільби. Виготовлення здійснюється з різних матеріалів: гуми, полімеру, пластику. Є моделі з виїмками для пальців, виступами (хвостами). Підібрати оптимальний варіант не складе труднощів;
  • пристрої для прицілювання. Їх основним плюсом є можливість регулювання, як в горизонтальному, так і вертикальному положеннях. Даний обвіс істотно покращує якість ураження цілі;
  • сошки, призначені для жорсткої фіксації ствола автомата в процесі ведення вогню. Даний аксесуар набув широкого поширення серед військових, основним завданням яких є ведення стрільби з положення лежачи.

Модернізовані системи АР-15, М-4 і М-16 мають тривалий термін експлуатації, з ними простіше працювати, так як завдяки обважуванням якісні показники і швидкість стрільби поліпшуються в рази.