ЗамочОК: особливості аварійного відкриття замків та переваги

Поломка ключа або замка, двері, які раптово зачинилися, ставить великі проблеми перед людьми. Це може статися з будинком чи квартирою, автомобілем, офісом. У таких ситуаціях не варто панікувати, робити необдумані вчинки.

Важливо зателефонувати до аварійної служби, фахівці швидко приїдуть і вирішать усі питання. Для вивчення всіх пропозицій пропонується дізнатись подробиці на сторінці.

Особливості пропозиції

У Львові та сусідніх містах подібні види послуг надає компанія «ЗамочОК». Для клієнтів надається можливість замовити послуги відкриття авто на zamochok.com.ua, викликати майстрів телефоном, якщо потрібна особлива терміновість. Це часто буває, якщо в автомобілі чи житловому приміщенні залишилася маленька дитина, включені електроприлади та інші обставини.

Компанія може відкрити машину Львів, а також у містах Ужгород, Дрогобич, Трускавець, Стрий, Самбір, Східниця, Борислав, Меденичі. Виїзд здійснюється на запит замовника, може проходити швидко, залежно від серйозності проблеми.

Компанія здійснює всі види дій із замками. Вона може виконати такі роботи:

  1. Розкрити замок у двері приміщення або автомобіля щадним способом, якщо власник забув або втратив ключ.
  2. Відкрити двері, якщо ключ зламався в замку найбільш оптимальним способом, намагаючись максимально знизити шкоду.
  3. Висвердлити або розкрити замок іншим способом, якщо інші методи через обставини використовувати неможливо. У цьому випадку майстри можуть відновити працездатність, відремонтувавши старий запірний пристрій або встановивши новий.

Виїзд досвідченого фахівця може здійснюватися за попередньою домовленістю, або відразу після виклику у разі необхідності екстреної допомоги.

Переваги

Компанія працює довірливо, зберігає всю конфіденційність інформації. Гарантується, що відомості про роботи та тип замку не потраплять у чужі руки.

Майстри мають багатий досвід, знайомі з усіма системами запірних пристроїв, можуть швидко визначити тип поломки, і розкрити замок не пошкодивши дверне полотно, не вибиваючи шибки в автомобілі та не дію іншими подібними методами.

Є все необхідне обладнання для проведення робіт, щоб відкрити двері швидко, заощаджуючи час та нерви замовника.

Зв’язатися зі спеціалістами можна різними способами, найшвидший варіант – це телефонний дзвінок із зазначенням адреси та описом причин виклику, щоб фахівці одразу визначилися з особливостями розтину та ремонту.