Поняття про військові габіони та їх призначення

Габіони-конструкції у формі сітчастих клітин, заповнених камінням, щебенем та іншими твердими матеріалами.

Військові Габіони дозволяють захистити бійців і важливі споруди від пошкодження вибуховою хвилею і осколками. Можна замовити на sitka.com.ua/uk/gabion-vijskovij військові габіони за доступною ціною.

Особливість

Якась подоба габіонів використовувалося на полі бою ще за часів середньовіччя. З тих пір конструкції удосконалювалися, поки не знайшли нинішню форму. Для виготовлення каркаса сучасних військових габіонів використовують міцну зварену сітку і геотекстильні вставки.

За допомогою військових габіонів вдається оперативно вибудовувати тимчасові укріплення, захист польового табору, контрольно-пропускні пункти. Габіони дуже швидко встановлюються і наповнюються, що принципово важливо в бойових умовах.

Переваги

До основних переваг військових габіонів відносять наступні характеристики:

  1. Високий рівень протиогневого захисту. Якісні військові Габіони здатні захистити від снарядів і куль.
  2. Висока швидкість і гранична простота збірки. Відсутність дрібних елементів істотно спрощує завдання по створенню споруд з габіонів.
  3. Використовуючи Габіони, можна заощадити чимало часу. Будувати блокпости з даних конструкцій виходить швидше, ніж при використанні мішків, наповнених піском.
  4. Для побудови споруд з габіонів досить мінімальної кількості людей.
  5. Дані конструкції мають високу мобільністю. Їх без праці можна переміщати на великі відстані.
  6. Можна згортати і розгортати споруди з габіонів, використовуючи для цього спеціальну техніку.

Застосування

З військових габіонів можна будувати різні види споруд для захисту бійців: блок-пости, вогневі рубежі і т.д. якісні Габіони захищають навіть від танкового пострілу і від попадання снарядів, випущених з гранатомета.

Використовуючи військові Габіони, можна будувати захисні укриття для цивільних осіб в період обстрілів території. У польових умовах конструкції даного типу служать відмінним захистом місць відпочинку бійців і точок Дозору.

Військові Габіони можуть застосовуватися не тільки для захисту людей, а й для збереження цінного обладнання. За рахунок спорудження захисних стін в місцях розташування важливої техніки можна захистити її від артилерійських ударів і ракетних обстрілів.

Якісні військові Габіони забезпечують високий рівень захисту від різних видів сучасної зброї.