Тактичні підсумки: призначення, різновиди та як обирати

Сьогодні слово «тактичний» — це модно. Мілітаризм популярний, і речі, позначені таким чином, здаються більш привабливими та крутими.

В Інтернеті кожен день натикаєшся на пропозиції купити що-небудь тактичне. Наприклад, фраза» тактичні підсумки купити » цілком користується популярністю. І як же ці тактичні підсумки купувати і вибирати?

Поняття

Підсумок — спочатку Армійське спорядження. Так називають невеликі сумки особливої конструкції. Вони надійно закриваються, захищаючи вміст з усіх боків. Всередині всякі кишеньки і перегородки для більш зручного розміщення різних предметів. Тканина виробів особлива: дуже міцна, не боїться води і бруду. Вона стійка на розрив і довго не протирається.

Підсумки носять самостійно на поясі, стегні, плечі. Найбільші прикріплюють до сідел велосипедів і мотоциклів. Але зазвичай підсумки поєднують з ремінно-плечової системою або розвантажувальним жилетом.

Вид

Універсальні підсумки-найпоширеніший тип. Також їх називають утилітарними. У такі ємності можна відправити більшу частину необхідних дрібниць. Військові, мисливці, туристи зберігають в них ліхтарики, рації, НЗ.

Адміністративна різновид призначена для документів. Всередині пара відділень. Великий формат не поміститься, але всі потрібні папери будуть під захистом і під рукою.

Медичний підсумок-мініатюрна похідна аптечка. У нього відправляють засоби першої необхідності — бинти, пластирі, антисептики, знеболююче. Усередині досить багато відсіків, що дозволяють розмістити препарати максимально зручно.

Підсумки для магазинів призначені для змінних магазинів. Вони повторюють їх форму, тому витягувати вміст і перезаряджати зброю виходить дуже швидко.

Назва підсумків для гранат говорить сама для себе. Тканина особливо міцна, щоб снаряди випадково не пошкодилися і не здетонували.

Як вибрати

Тип вибирають під конкретні цілі. Більшості мисливців і рибалок досить утилітарних моделей. Любителям постріляти дичину знадобляться підсумки для магазинів. Туристи оцінять переносні аптечки, а організатори різних заходів — адміністративні підсумки.

Відразу визначитеся, як збираєтеся носити виріб. Різні моделі більш зручні в поєднанні з різним спорядженням. Ідеальний варіант-приміряти все в магазині і подивитися, наскільки зручно.

Колір зазвичай вибирають під забарвлення екіпіровки. Військове спорядження не блищить яскравими відтінками. Хакі, оливковий, пісочний, чорний, сірий, коричневий, різні різновиди камуфляжу… якщо ви не військовий і не намагаєтеся замаскуватися на місцевості, спирайтеся на своє естетичне чуття.

Не купуйте вживані вироби. Матеріал повинен бути цілим, без потертостей і підозрілих слідів, рівномірно пофарбованим. Кріплення і застібка повинні працювати якісно, без заїдань.