Що пропонує санаторій Карпати Трускавець та його переваги

Трускавець – це найкращий з курортів, що знаходиться на території східної Європи. У цьому місті діють оздоровчі курорти, у числі яких і санаторій Карпати.

Презентабельний санаторій Карпати Трускавець задовольнить ваші сміливі очікування. Ви зможете відпочити душею та тілом, адже тут дуже комфортно.

Який оздоровчий відпочинок запропоновано у санаторії Карпати?

Санаторії, що розташовані у Трускавці, пропонують багато оздоровчих баз. Але варто пам’ятати про те, що далеко не кожний заклад має сучасне обладнання, а також досвідчених професіоналів у штаті.
У санаторії Карпати запропонований високоякісний медичний сервіс. Ви можете отримати консультацію від різноманітних докторів: ендокринолога, гінеколога, проктолога і так далі.

Оздоровчий центр пропонує лікування багатьох захворювань, що стосується органів дихання, травлення, серця, травної системи.

Відпочинок у цьому санаторії буде приємним та максимально корисним для вашого здоров’я. Гості цього місця звертають особливу увагу на послуги, що стосуються позбавлення від ожиріння та корекції процесу обміну речовин. Лікування від захворювань буде ефективним, адже у санаторії діють спеціальні методики та принципи правильного харчування.

До вартості путівки до санаторію Карпати входять наступні послуги:

  • діагностика організму (спостереження за біохімією та лабораторне спостереження, аналізи та проведення електрокардіографії);
  • процедури по лікуванню (цілющі ванни, масажі, фізіотерапія та багато іншого);
  • консультації різних фахівців.

За додаткову плату постояльцям запропоновано багато інших послуг. Кожний клієнт отримає те, що він хотів, повернеться додому з добрим самопочуттям. Ви позбавитеся від різноманітних захворювань за допомогою кваліфікованих фахівців.

Які розваги запропоновані у санаторії Карпати?

Відпочинок у цьому санаторії не пов’язаний лише з одним лікуванням. Постояльців очікують цікаві варіанти для проведення вільного часу:

  • відвідування СПА салону, на території якого є басейни, зал з тренажерами, корт для гри у теніс;
  • ви можете відвідувати караоке-бар, зали з кінопроекторами, цілодобовий лобі-бар, замовляти повітряні екскурсії.

Якщо ви приїхали на відпочинок з дитиною, малюку також не доведеться сумувати. Він зможе проводити час на дитячому майданчику під наглядом аніматорів. Також діти можуть грати біля басейну. Можете замовити інші додаткові послуги, якщо доплатите певну суму грошей.