Що потрібно знати про доставку товарів з США

Онлайн-шопінг став надзвичайно затребуваним у наш час. Люди намагаються заощаджувати власний час та сили, замовляючи товари в інтернеті.

Доставка з США запропонована популярною та перевіреною компанією Vector. Тут ви можете отримати якісні послуги від справжніх професіоналів своєї справи.

Особливості співробітництва з організацією Vector

Ви вже обрали річ своєї мрії в інтернет-магазині США? Бажаєте замовити її доставку у компанії Vector? Тоді дотримуйтесь простого алгоритму:

  1. Зареєструйтесь на сайті компанії. Це безкоштовно та дуже швидко. Достатньо вказати адресу електронної пошти та вигадати пароль, а також ввести в поля системи потрібну інформацію.
  2. Ви отримуєте адресу складу організації в США. Також його можна побачити, відвідавши розділ «Контакти».
  3. Коли покупку буде здійснено, необхідно вказати трек-номер своєї посилки.
  4. Можете довірити процедуру замовлення товару досвідченим фахівцям компанії. Вони опрацюють замовлення, викуплять виріб та оформлять доставку на склад, що належить Vector.
  5. Ви отримаєте покупку дуже швидко. У разі авіатранспорту потрібно почекати два тижні. Терміни доставки морським транспортним більш тривалі – 6-8 тижнів.

Клієнт компанії Vector отримує посилку на свою домашню адресу або на відділення Нової Пошти. За вантаж відповідатиме спеціаліст з логістики. Завдяки цьому доставка вантажу із США не викличе жодних складнощів.

У чому переваги співпраці з компанією Vector?

Сильних сторін у цієї організації справді багато. Серед найважливіших моментів можна виділити:

  1. Ви сплачуєте фіксовану суму за пересилання. Приховані платежі та доплати повністю виключені.
  2. Вам вдасться заощадити, якщо об’єднати кілька посилок в одну. Ваше замовлення безкоштовно зберігатиметься на складі до місяця. Крім цього, вага посилки може бути знижена. Для цього спеціалісти просто прибирають упаковку від виробника.
  3. Ваше замовлення з Америки гарантовано дійде у потрібне місце у безпеці. Професіонали несуть повну відповідальність за нього, так що неприємні моменти повністю виключені.
  4. Ви отримаєте покупку у максимально стислий термін. В середньому достатньо почекати два тижні, але точний час доставки залежить від обраного транспортного засобу.

Замовити Айфон з Америки можна лише в кілька кліків, як і інші товари. Компанія Vector вирішить питання з їх доставкою, тому вам не доведеться стикатися зі складнощами та проблемами!