Особливості та правила поповнення карт за допомогою iBox

У сучасному світі все більше фінансових операцій відбуваються без використання готівки в режимі онлайн.

Зростаюча популярність онлайн платежів цілком зрозуміла-це зручно, швидко і вигідно. Для проведення подібних платежів необхідно мати достатньо коштів на банківській карті.

Відповідно періодично виникають ситуації, коли потрібно терміново поповнити карту. У цьому випадку на допомогу приходять термінали iBox. Можна дізнатися більше про поповнення рахунку на https://ibox.ua/faq/yak-popovniti-kartku-gotivkoyu.

Особливості використання терміналів iBox

Термінали iBox розташовані на всій території України, тому користуватися ними дуже зручно. Коли б не виникла необхідність поповнити рахунок банківської карти, потрібно лише відкрити карту розташування терміналів і вибрати найзручніший пункт, який знаходиться найближче до будинку.
До переваг терміналів iBox відносять наступні фактори:

  1. Невеликий розмір комісії.
  2. Широкий перелік доступних послуг. Через термінали можна не тільки поповнювати карти готівкою, але і здійснювати різні платежі: оплачувати комунальні послуги, поповнювати баланс в іграх і онлайн казино і т. д.
  3. Завдяки великій кількості терміналів у всіх містах, напевно вдасться знайти підходящий варіант недалеко від будинку. Дуже часто термінали iBox можна зустріти в супермаркетах, торгових центрах і т. д.
  4. Поповнювати баланс карти через iBox можна в будь-який зручний час, навіть тоді, коли банки та інші фінансові установи вже закриті.
  5. Обробка всіх транзакцій відбувається в режимі реального часу, тому кошти на рахунок надходять практично миттєво навіть у вихідні дні.
  6. В системі iBox забезпечується високий рівень безпеки транзакцій. Дані клієнта завжди знаходяться під найнадійнішим захистом, яку забезпечує застосування сучасних засобів шифрування. Шахраї не зможуть отримати доступ до коштів користувача.

Поповнення картки готівкою

Поповнити банківську карту готівкою через iBox дуже просто. Діяти потрібно за наступною схемою:

  1. Вставити карту в термінал.
  2. Ввести пін-код.
  3. Серед доступних операцій на дисплеї терміналу вибрати «поповнення карти».
  4. Ввести суму, яку планується покласти на рахунок.

Як тільки термінал буде готовий до прийому готівки, потрібно покласти гроші в отвір для прийому купюр.

Після цього залишається лише дочекатися зарахування коштів на баланс картки. Зазвичай на це потрібно лише кілька секунд.