Обираємо житлові комплекси у Івано-Франківську

Кожна людина у наш час може стати власником квартири. Зверніть увагу на забудовника blago developer, адже він пропонує багато цікавих варіантів для вигідного інвестування грошей покупців.

Купити квартиру в Івано-Франківську можна у різних новобудовах. Варто звернути увагу на рейтинг найкращих домівок.

ЖК Manhattan Up

Цей житловий комплекс входить до масштабного проекту під назвою Manhattan. Кожний із кварталів – це закритий внутрішній двір, де є фонтани та усі умови для комфортного відпочинку. Бульвари зелені, ландшафтний дизайн детально продуманий, інфраструктура розвинена на високому рівні.

Новобудови в Івано-Франківську пропонують:

  • квартири із різною кількістю кімнат;
  • відкриті тераси та танхауси, що мають окремий вхід;
  • дивовижну локацію, гарні види із вікон на озеро, річку та Карпати;
  • ретельно продумані планування житла.

ЖК IQ House

Це новий проект від відомого забудовника. Житловий комплекс знаходиться у живописному районі поруч із набережною. Ви можете милуватися горами та річкою із панорамних вікон житла.

Архітектура будівель стильна, концепція продумана до малих дрібниць. Фасад відрізняється ламаними лініями, що підвищують рівень ергономічності житла. Система утеплення ефективна, тому у квартирах буде дуже тепло. Будівлі виглядають дуже гарно, тому що вони доповнені панорамними вікнами та легкими решітками балконів.

На першому поверсі новобудов є приміщення під комерційні об’єкти. Можна відкрити власний магазин, салон краси або кафетерій. Інфраструктура району розвинена, тому поруч знаходяться усі необхідні мешканцям новобудов об’єкти.

ЖК Family Plaza

Цей сучасний житловий комплекс сімейного типу дарує максимум комфорту кожному мешканцю. Двір закритий, він об лаштований усім, що потрібно для веселого та комфортного відпочинку. Ви знайдете затишні сквери, дитячі майданчики, спортивні майданчики та багато іншого. Територія зелена, багата на рослини, тому повітря тут особливо свіже. У будівлях є кімната, що об лаштована для зберігання спортивного інвентарю та дитячих колясок.

Неподалік розташовані усі необхідні елементи інфраструктури. Це дитячі садки та школи, лікарня, культурні центри, магазини, спортивні клуби. Також ви швидко доберетеся до зупинок громадського транспорту.
Житлові комплекси в Івано-Франківську заслуговують вашої уваги, адже вони комфортні та затишні!