Ноутбуки Asus та найкращі моделі для роботи

Ноутбук є найуніверсальнішим варіантом комп’ютера. Він поєднує переваги мобільності планшета з обчислювальною потужністю стаціонарного варіанта.

Портативні моделі користуються популярністю у геймерів, фрілансерів, студентів, офісних працівників. Для будь-якої категорії користувачів можна переглянути ноутбук на https://dkt.ua/noutbuki-asus/, де є великий вибір.

Особливості пристроїв

Фірма Асус базується на Тайвані та зарекомендувала себе надійним виробником обчислювальних пристроїв. Київський салон-магазин ДКТ пропонує широкий асортимент ноутбуків цього бренду за найбільш оптимальною ціною на українському ринку.

Серед безлічі моделей можна вибирати за декількома основними параметрами: типу процесора та його тактовою частотою; розміру екрана по діагоналі та типу матриці; роздільної здатності екрана.

Саме ці параметри будуть визначати швидкодію ноутбука, зручність його використання та можливості вирішення певних завдань.

Для зручності користування також можна врахувати кількість оперативної пам’яті, наявність дискретної чи вбудованої відеокарти, тип жорсткого диска та його обсяг, встановлену операційну систему.

Якщо потрібно вибрати під коло завдань, краще звернути увагу на серію пристрою, виробник проектує їх виходячи з технічних можливостей ноутбуків. Вирізняють такі варіанти:

  1. VivoBook є найбільш універсальним та дешевим варіантом лінійки. Ноутбуки цього типу можуть комплектуватися різними процесорами, в основному мають екрани 14 і 15 дюймів з роздільною здатністю HD.
  2. ZenBook відносяться до елітної категорії, мають дуже тонкі корпуси та оснащуються найбільш просунутими процесорами та іншими пристроями. Призначені для бізнесменів, яким важливо продемонструвати свій статус керівникам організацій та підприємств.
  3. Серія ROG призначена для користувачів, яким важлива обчислювальна потужність. Це найпросунутіші варіанти з погляду комплектації та передових характеристик всіх складових елементів.
  4. TUF Gaming – це геймерські пристрої, які можуть витримати багатогодинне навантаження при максимальних показниках швидкодії.

Переваги

Надійність у поєднанні з адекватною ціною та характеристиками – ось головна відмінність ноутбуків Асус. Вони зарекомендували себе тривалою службою без поломок, можуть виконувати широке коло завдань.

Ноутбуки цього бренду зручні в роботі, не стомлюють зір, клавіші великі, хороші для тривалого друку тексту. У продажу є варіанти з сенсорним екраном, які звикли працювати з мобільними пристроями.