Корпоративні подарункові набори: ідеї та поради вибору

Корпоративні подарунки сьогодні стали буденністю. Вони вручаються партнерам, клієнтам та співробітникам з різних приводів.

Поодинокий подарунок навряд чи запам’ятається надовго. Зовсім інша річ – подарунковий набір. Можна обрати набори на https://prioritet.com.ua/uk/529-korporativni-podarunki-nabori, вибираючи найцікавіші та практичні варіанти.

Переваги

У корпоративних подарункових наборів багато плюсів:

  1. Набір, що містить кілька компонентів, привертає набагато більше уваги, ніж подарунок.
  2. Відкриваючи таку коробку, людина виявляє відразу кілька приємних презентів, які, напевно, викличуть бажання розглянути їх краще.
  3. Набори можуть бути дуже різноманітними. Можна підібрати оптимальний варіант з огляду на смаки одержувача.
  4. Набори, на відміну від одиночних подарунків, не будуть припадати пилом на полиці. Безліч різноманітних компонентів викликає інтерес, сприяє більш тривалій взаємодії з презентом.
  5. Якщо в наборі містяться непродовольчі презенти, людина повертатиметься до неї неодноразово.
    Такий набір виглядає дуже солідно.
  6. Такі набори є універсальними подарунками. Можна сформувати відповідні комплекти для одержувачів будь-якої статі та віку.

Cклад

Звертаючись до компанії, що виготовляє подарункові набори, можна вибрати готовий варіант або вдатися до розробки індивідуального комплекту. До складу такого подарунка включено такі елементи:

  1. Упаковка для набору має виглядати дуже естетично. Для виготовлення використовуються матеріали високої якості. Інформація на упаковці має натякати на склад подарунка, але водночас залишати місце для фантазії.
  2. Наявність внутрішнього наповнювача потрібна, щоб предмети не могли переміщатися в коробці. Крім того, наповнювач надає вмісту упаковки більш презентабельний вигляд.
  3. Компоненти подарунка повинні бути об’єднані єдиною ідеєю. Наприклад, кава в комплекті з кухлем і ложкою, чай у комплекті з медом, алкоголь у наборі з келихами або чарками.

Варіантів для подарункових наборів багато і всі вони по-своєму привабливими. Універсальним корпоративним набором є комплект із щоденника та ручки. Можна придумати оригінальніші рішення. Наприклад, напередодні сезону відпусток є актуальними набори для подорожей. Взимку актуальні комплекти, здатні подарувати тепло холодними днями. У такі комплекти можуть входити плед, чай, прянощі, солодощі для чаювання.