Цементно-піщана черепиця: правила монтажу та поради

Для оформлення покрівельної системи можуть бути використані різноманітні матеріали. Серед загального числа виділяється цементно-піщана черепиця.

І для того, щоб зробити вибір на користь привабливого варіанту, а також на порядок скоротити витрати, варто звертатися до перевіреної компанії Керамодім, яка працює у цьому напрямі не перший рік.

Відмінні особливості

Таке активне застосування даного матеріалу обумовлено кількома ключовими причинами. Цементно-піщана черепиця готується лише із натуральних складів. Для цього часто застосовують цемент, пісок, а також деякі добавки для зміни відтінку. Це дозволяє створити унікальну покрівельну систему, яка ідеально вписується практично в будь-яку обстановку.

Основна відмінність цього виду черепиці — це поступове підвищення рівня міцності, а також надійності. Цьому сприяє постійний контакт із різноманітними опадами, з вологою.

Серед основних переваг, якими має цей вид покрівельного матеріалу, можна відзначити кілька.

  1. Термін активної експлуатації цементно-піщаної черепиці може перевищувати кілька десятиліть.
  2. На властивості, а також на показники матеріалу не впливають опади, надмірна волога. Все це з часом лише посилює властивості.
  3. Якісна черепиця витримує суттєве навантаження. По черепиці можна переміщатися, не переймаючись тим, що вона лопатиметься.
  4. На продаж надходить безліч моделей, що відрізняються відтінком, формою, іншими параметрами.

Особливості встановлення

Для того, щоб скористатися всіма плюсами даного матеріалу, варто грамотно робити його укладання. Для цього можна користуватися різноманітними матеріалами та підручними інструментами. Для посилення ефекту та спрощення процесу варто попередньо підготувати проект. Дану дію слід здійснювати за допомогою спеціально підготовлених програм.

На якість та міцність матеріалу впливає те, наскільки правильно виконано підготовку. Дуже важливо, щоб кроквяна система, що формується в процесі, конструювалася з високоякісних видів матеріалів. Усе це тією чи іншою мірою впливає результат.

Щоб скористатися всіма перевагами цементно-піщаної черепиці, варто орієнтуватися на безліч порад і рекомендацій.