Що потрібно знати про встановку відеоспостереження на дачі

Охорона дачі є важливим та складним завданням, особливо якщо будинок використовується періодично, господарі часто відсутні.

Одним із важливих засобів захисту стане встановлення камер відеоспостереження, які передаватимуть інформацію на віддалений пункт або пристрої власників. Щоб зрозуміти всі особливості даного процесу, варто дізнатися більше про відеоспостереження на https://iseeyou.video/services/summer-house/

Переваги

Такий спосіб охорони здатний зафіксувати дії зловмисників, дозволить отримати дані, що їх викривають, у разі порушень. Камери здатні передавати інформацію в реальному часі на велике видалення. По суті, відстань від дачі до місця знаходження власника ролі не грає, якщо вибрати бездротове з’єднання, і можливість пересилання даних через інтернет.

Наявність відеоспостереження допоможе відлякати вандалів або злодіїв, адже вони намагаються не зв’язуватися з об’єктом, що охороняється, особливо тим, що здатний зафіксувати їх особистості. Самі пристрої можна розмістити всередині будівель, або закрити антивандальними боксами.

Завдяки можливості повороту і наявності системи наближення-видалення об’єкта, з’являється спосіб охопити всю територію дачної ділянки.

Монтаж відносно простий, з ним може впоратися людина, що володіє ручними інструментами. Для налаштування системи є інструкції, включаючи підключення до комп’ютера та передачі даних до мережі.

Правила встановлення

Процедура вимагає дотримання таких правил:

  1. Камери повинні монтуватися так, щоб мати можливість спостереження за найімовірнішими точками проникнення зловмисників.
  2. Систему монтують виходячи з площі та конфігурації ділянки, її розмірів. Потрібно охоплювати всі зони, щоб унеможливити мертвий простір, яким можуть скористатися злочинці.
  3. Потрібно забезпечити камери джерелами живлення. Це можна зробити за допомогою автономних акумуляторів або підведенням електричного кабелю.
  4. Для дачі необхідні камери, що передають сигнал через WI-FI, щоб можна було транслювати зображення на значні відстані.
  5. Прилади повинні працювати у повній темряві, використовуючи інфрачервоне підсвічування.
  6. Усі пристрої захищаються від пилу, вологості, атмосферних опадів.
  7. У камеру не повинні потрапляти прямі промені від сонця або пучок світла від освітлювального приладу. Це погіршить можливості спостереження.

Під час встановлення камер можна вибирати їх зовнішнє розміщення, або змонтувати в будинку для спостереження за дверима та вікнами.