Різновиди кавоварок, призначених для використання в офісі

Працівники офісу досить часто вживають каву. З цією метою керівництво часто встановлює в холі або кімнаті відпочинку і прийому їжі кавоварку.

Слід пам’ятати, що кофемашина для дому та офісу має суттєві відмінності.

Перш ніж замовити обладнання на zavari.ua, необхідно знати, що для виробничих потреб існує кілька різновидів кавоварок:

  • для офісу невеликих розмірів підійде напівпрофесійна автоматична кавоварка, яка протягом дня може приготувати від 15 до 30 чашок кави;
  • напівпрофесійна для середнього офісу. Цей варіант може легко впоратися із приготуванням 100 чашок кави протягом дня;
  • професійна, призначена для офісу, де працює багато людей. При її виборі необхідно приділити увагу якості, щоб чудовим смаком та ароматом відрізнялася не лише перша чашка кави, а й остання.

Фахівці не рекомендують розміщувати в кабінеті начальства кавоварку. Набагато респектабельнішим виглядає дорогий френч-прес, гейзерна кавоварка або гарна мідна турка. Ці атрибути дають пряме посилання до обраності присутніх на цьому святі життя.

Як правильно підійти до вибору кавоварки для використання в офісі

Щоб щоранку кава заварна піднімала настрій і надавала енергії на цілий робочий день, необхідно правильно вибрати кавоварку для офісу. Розглянемо основні критерії вибору:

  • спочатку, необхідно визначитися з видом кави, який віддає перевагу більша частина співробітників. Якщо це капучино, необхідно купувати апарат з капучинатором. Фахівці радять купувати з відведеною трубкою, щоб була можливість суміщення з холодильником;
  • при покупці агрегату тільки для чорної кави, придбайте апарат без наворотів. Можливо, він буде настільки привабливим зовні, зате виявиться надійним;
  • приділіть увагу відсікам для води, кави та відходів. Вони повинні бути максимально великими, бажано, щоб вистачило на більшу частину дня;
  • визначтеся, хто буде займатися обслуговуванням апарата. Якщо це спеціалізована компанія, то купуйте капсульний апарат, оскільки він менш вимогливий до регулярного чищення.

Вибір кавоварки для офісу – це досить складне завдання. Приймати рішення про придбання певного виду агрегату, необхідно спільно врахувати всі побажання працівників і добре, якщо офіс маленький.