Найкращі модні образи на весну для модних жінок

Весна – це час, коли кожній жінці хочеться змін та свіжих рішень. Починати варто з кардинального оновлення свого гардеробу.

Можете замовити одяг на www.to-bi.com.ua, щоб виглядати стильно у будь-якій ситуації. Які ж «луки» в тренді в сезоні, що настав і що заслуговує на вашу увагу?

Романтичний образ з сукнею та кардиганом

Це класичний образ, який точно буде актуальним навесні. Вам варто підібрати легку та повітряну сукню, прикрашену яскравим принтом. Крім цього, річ може бути оформлена у нейтральній гамі відтінків. Доповніть сукню затишним та стильним кардиганом. Такий образ доречний і для прогулянки містом, і для побачення зі своєю другою половинкою.

Спортивний «лук» з джинсами та кросівками

Весняний сезон неможливо уявити без спортивних образів. Можете поєднувати джинсові штани або джинсові спідниці з кросівками та стильним худим. Такий «лук» зручний і модний, його оцінять шанувальниці активного способу життя. Додайте в загальний образ яскраві аксесуари, щоб він набув індивідуальності.

Базовий «лук» з білою сорочкою та джинсами

Класичний образ, який точно ніколи не вийде із моди. Він простий та елегантний, ви зможете підкреслити індивідуальний смак та бездоганне почуття стилю. Доповніть такий «лук» різноманітними аксесуарами, наприклад, модними окулярами або сумкою-шоппером.

Елегантний образ із брюками-кюлотами та блузкою

Відмінний варіант для ділових зустрічей та різноманітних вечірніх заходів. Сучасні штани-кюлоти зроблять образ жіночним та вишуканим, блузка ж додасть йому легкості та повітряності. Завершити цей «лук» можна за допомогою туфлів на підборах та стильної сумки. Такі деталі наголосять на вашому індивідуальному смаку, підкреслять відмінне почуття прекрасного.

Кежуал образ з джинсовими шортами та футболкою

Відмінний вибір для створення повсякденного образу для прогулянок містом. Така комбінація речей дозволить отримати стильний і зручний «лук» для зустрічі зі своїми друзями. Додайте в образ сланці або кеди, а також яскраві аксесуари. Він точно не виглядатиме нудно, ви вигідно виділятиметеся з сірого натовпу.

При виборі модного «луку» на весну слід враховувати не лише останні тенденції, а й свої потреби, стиль та особливості фігури. Важливо підбирати одяг, який підкреслює всі гарні частини вашого тіла та створює гармонійний образ. Не забувайте про правила поєднання відтінків і фактур, а також про грамотний вибір аксесуарів, які доповнять загальне рішення!