Як правильно обирати меблі для офісу

У концепції дизайну сучасних ділових інтер’єрів офісні меблі розглядаються не просто як елемент декору чи практичне доповнення.

Це швидше грамотне поєднання функціональності (адже основним її призначенням була і залишається організація комфортного та ефективного робочого процесу) та доречної естетики (статусне підприємство має грамотно себе «подавати», навіть в інтер’єрних дрібницях демонструючи свою стабільність, успішність та ґрунтовність).

Якісні офісні меблі підвищують престиж компанії та покращують умови праці її співробітників. Інтернет-магазин Культ Меблів пропонує комплекти та окремі одиниці офісних меблів власного виробництва. У нашому магазині ви можете вибрати недорогі та якісні шафи та крісла для кабінету керівника, стелажі та комп’ютерні столи для персоналу, стільці для гостей.

У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете офісні меблі для персоналу та кабінети керівників різних стилів. Ми пропонуємо комплексне оснащення офісів будь-якого типу, переговорних кімнат, конференц-залів, лаунж зон, комплекти меблів для нарад, семінарів, тренінгів. Ми допоможемо підібрати дизайн, розміри та необхідну вам функціональність, доповнити чи скоротити модульні блоки в рамках вашого бюджету.

Вибір офісних меблів для персоналу

Меблі для персоналу — необхідна частина обстановки робочого приміщення для виконання співробітниками своїх функціональних обов’язків. Правильна комплектація офісу забезпечує позитивну працездатність, зберігаючи здоров’я.

Види наборів для співробітників

Каталог меблів для персоналу до офісу включає великий асортимент готових комплектів в єдиному стилі. До складу набору входять офісні столи, стільці, шафи та тумби. У продажу інтернет-магазину є різновиди меблів, залежно від:

  • матеріалу: з ЛДСП, металеві, хромовані;
  • кольори: білі, чорні, кольори натурального дерева; інших яскравих кольорів;
  • додаткових функцій: з регулюванням опори та висоти;
  • рівня компанії: економ-класу, бізнес-класу та преміум-класу.

Критерії вибору

Вибираючи комплект меблів для персоналу, слід враховувати такі характеристики:

  • Розмір повинен відповідати габаритам офісу.
  • Ергономічність та функціональність – кожен елемент комплекту повинен забезпечувати виконання певних завдань та бути зручним для роботи.
  • Міцність та зносостійкість – використання надійних матеріалів, стійких до механічних впливів.
  • Екологічність – вибір матеріалів, які мають негативного на здоров’я співробітників.
  • Стиль та кольорова гама – застосування естетично привабливих матеріалів у єдиному дизайні з інтер’єром робочого приміщення.