Інтернет-термінали Starlink для використання вдома

Сьогодні без Інтернету нікуди. Незважаючи на повальне захоплення мобільними телефонами, мобільний інтернет не може повноцінно конкурувати зі стаціонарним: тут зовсім інші швидкості та можливості.

І взагалі простіше організувати у квартирі чи офісі основну точку для підключення. Українцям є із чого вибирати.

Поняття та переваги

Starlink – термінал компанії LinkUkraine. Це цілий комплект речей: роутер, супутникова антена, кріплення для неї, три кабелі. Все разом забезпечує стабільний та швидкий, до 250 Mbps, інтернет. Антена автоматично змінює положення, тому сигнал завжди найкращий.

Взагалі Starlink працює через Wi-Fi. Термінал здатний підключати до 120 користувачів одночасно, що, звісно, дуже вражає. Але якщо потрібне дротове з’єднання Ethernet, завжди можна підключити кабель, що йде в комплекті. Подібна універсальність – одна з головних переваг Starlink.

LinkUkraine допомагає підключити Інтернет по всій країні. Список найбільший: Дніпро, Харків, Київ, Вінниця, Кривий Ріг та багато інших міст України. Розраховувати на якісний інтернет може кожен.
Термінал відрізняється підвищеною надійністю. Він витримає будь-якої української погоди: вітер, низькі температури, спека, опади не вплинуть на якість інтернету. З’єднання залишиться стабільним.

Встановлення

Після оплати, проведеної будь-яким зручним способом, комплект надсилається на вказану адресу. В середньому на це йде один-два дні. Доставляє Нова Пошта; можна замовити кур’єрську доставку до дверей або забрати посилку у поштовому відділенні.

Далі користувач просто повинен дотримуватися інструкцій: встановити супутникову антену, розмістити роутер, підключити живлення. Обладнання потрібно налаштувати. Менеджери LinkUkraine активно допомагають на цьому етапі, надсилаючи докладні вказівки та підтримуючи зв’язок. Навіть у новачка налаштування не вимагатиме багато зусиль.

Поради

Як досягти найякіснішого інтернету? LinkUkraine має кілька рекомендацій. Перша стосується розміщення супутникової антени. Краще встановлювати її вище: так вона краще приймає сигнал. Переважно відкрите місце: сторонні об’єкти не завадять сигналу і не зіб’ють техніку своїм падінням. Найкращий варіант — дах. Стіна поруч із вікном — вибір гірший, але зазвичай інших варіантів просто немає.

Надійно зафіксуйте антену. Комплектне кріплення допоможе.

Сьогодні від перебоїв з енергією страждають усі міста України: Запоріжжя, Полтава, Львів… Щоб Starlink працював, йому потрібне постійне джерело харчування. Нерозв’язне протиріччя? Але досить встановити безперебійник чи невеликий генератор, і відключення перестають бути проблемою. Інтернет залишиться із вами.